Welkom op sportonderscheidingen.nl, ook te bereiken via vijfkamp.nl, de website van de Stichting Sportonderscheidingen (voorheen Nederlandse Vijfkampbond).

 

Op deze site vind je alle informatie over de Nationale Sportmedaille NOC*NSF en het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF, twee officiêle onderscheidingen voor fysieke prestaties die worden uitgegeven door de Stichting Sportonderscheidingen. En over de uitdagende multisporten waarin deze behaald kunnen worden: de Nationale Sporttest, de Militaire Vijfkamp en de Olympische Moderne Vijfkamp.

 

De Nationale Sportmedaille NOC*NSF wordt verleend voor prestaties in de Nationale Sporttest; het Nationale Vijfkampkruis NOC*NSF voor prestaties in de Militaire Vijfkamp of de Olympische Moderne Vijfkamp. Meer hierover kun je vinden via de buttons links en onderaan deze pagina.

 

Veel informatie wordt verstuurd via een periodieke digitale nieuwsbrief. Kijk dus ook in de nieuwsbank via de button links op deze pagina. En klik hier om je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief.

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.